Reviews

Op deze pagina komen reviews van de Gatsby moving rubber varianten
Gatsby moving rubber Grunge Mat (Grijs)
Gatsby moving rubber Wild shake (Paars)
Gatsby moving rubber Spiky Edge (Roze)
Gatsby moving rubber  Air Rise (Groen)
Gatsby moving rubber Cool Wet (Blauw)
Gatsby moving rubber Loose Shuffle (Orange)

Beste Gatsby Moving Rubber?

View Results

Loading ... Loading …

Gatsby moving rubber Grunge Mat

Ik wist niet wat het voor me haar zou doen en wat voor look het zou geven. Maar mijn eerste indruk was dat het me haar een zeer ruwe textuur gaf  t.o.v. de roze en paarse variant.
De wax wordt geleverd in het herkenbare Gatsby potje in de kleur grijs. Toen ik het potje opende was de de wax een beetje droger dan de roze en de paarse het was wat natter.

De ruwe textuur van de Gatsby moving rubber grunge mat geeft geen glans aan je haar in tegenstelling tot andere gels. Deze variant van Gatsby is volgens de  beste om een natuurlijk look aan uw haar te geven.
Het is wel een beetje moeilijk te verspreiden in je haar je moet de wax goed tussen je handen opwarmen om het de wax goed in je haar te krijgen. Maar na wat stylen geeft het veel volume aan het haar, ook spikes maken is erg eenvoudig met deze wax. En voor de mensen die erg lui zijn en van een out of bed look houden kan je dit gewoon door je haar smeren en het zit de hele dag goed.  Ik zou deze wax iedereen aanraden die een natuurlijke droge wilde look wilt.

Gatsby moving rubber Wild shake

Deze Gatsby wax doet me denken aan de broer van de Roze Gatsby.  Ik vind de roze wel veelzijdiger in gebruik t.o.v. van de paarse variant, de gatsby spiky edge kan gebruikt worden voor kort en lang.
Voor mij is het overbodig om de Wild shake te kopen omdat de Spiky Edge goed zijn werk doet. Ik heb zelf kort tot middel lang haar, misschien dat de wild shake voor andere haar soorten beter tot zijn recht komt.

Gatsby Wild shake heb ik zelf ook gebruikt in combinatie met de spiky edge, hierbij had ik de wild shake als basis gebruikt en de Spiky edge om spikes te maken. De Wild shake was voor mij eigenlijk overbodig en deze variant lijkt ook wel iets minder makkelijk in het haar te brengen.  Maar de Gatsby spiky edge kan soms nog weleens puntige pieken geven aan het haar geven daar had ik met de Wild Shake geen last van.
Voor middel kort haar, maakt het je spikes minder verticaal maar meer gebogen spikes ” wilder” . Er is bij de Gatsby moving rubber wild shake een beetje glans net als de meeste moving rubber van Gatsby.
Als je bijvoorbeeld tegenwind op de fiets heb en je haar door de war is geraakt, kan je het haar weer gemakkelijk restylen zonder wax bij je te hebben.

Gatsby moving rubber Loose Shuffle

Gatsby moving rubber Air Rise

Gatsby moving rubber Cool Wet

Gatsby moving rubber Spiky Edge